НОВОСТИ КОЛА

12.08.2016
   Слава кола српских сестара "Света Ангелина Српска"

11. aвгуста 2016. године прослављена је слава кола српских сестара "Света Ангелина Српска" и уједно одржано Донаторско вече за прикупљање новчаних средстава ради уређења простора за рад радионице ткања ЕТНО КУТАК.
Свечаност је почела вечерњом службом и резањем славског колача. Кум славе је био др.Златко Максимовић са породицом а за кума 2017г се јавио г.Цвијетин Никић.
Након службе уприличен је културно-умјетнички програм пјевачке групе из Црњелова и Јање и дјечијег фолкора из Јање, те изложба радова чланица кола.
За све госте припремљено је послужење а славску атмосферу су увеличали музичари групе "Бисерница".
Желимо истаћи да су у госте дошле чланице кола српских сестара из 12 мјеста Републике Српске, једно удружење жена из Власенице и два удружења жена из Србије-Кузмин и Мали Зворник. Представници многих друштвених организација са којима имамо сарадњу су били наши гости.
У току вечери су додијељене захвалнице за донаторство и сарадњу са колом. Захвалнице су додјељене Мићи Мићићу градоначелнику града Бијељина, куму славе Златку Максимовићу, Горану и Јелици Анђић - великим добротворима и донаторима и прошлогодишњим кумовима, Савјету студената Факултета пословне економије-Бијељина, Ани Николић и Тихомиру Несторовићу.
Toком вечери прикупљено је око 9.000,00 КМ.

12.08.2016. - ПРОСЛАВЉЕНА КРСНА СЛАВА КОЛА
НОВОСТИ КОЛА

18.01.2020
НОВА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ ЦРЊЕЛОВА


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ успјешно је реализовало још једну, у низу бројних акција стамбеног збрињавања породица које живе у веома тешким условима.

Захваљујући Цицану Вучковићу из Горњег... прочитајте више

29.12.2019
MATEРИЦЕ


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ je поводом Материца након Свете Литургије подјелило присутној дјеци поклоне.

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници у Гаревцу


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева (100 КМ), КСС "Света Марија Магдалина" из Угљевика (100 КМ), КСС "Света Јелена Дечанска"... прочитајте више

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници Соколац


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева, КСС "Царица Милица" из Дервенте, КСС "Мајка Јевросима" из Брчког, КСС "Света Марија... прочитајте више

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више


Прочитајте остале новости.