НОВОСТИ КОЛА

18.09.2018
   Вече донације ТЕ Угљевик за почетак склапања и рестаурације прве музеј -куће

Поново нас је окупила на лијепо дружење наша света вјера и жеља да будућем нараштају оставимо нешто лијепо и душекорисно иза нас, како мјештанима нашег лијепог села тако и Граду Биијељини и Семберији.
Семберско етно домаћинство које се гради у порти Храма Васкрсења Господњег у Г.Црњелову необичан и надасве риједак пројекат овом приликом подржало је руководство ТЕ Угљевик на челу са директором г.Ђорђем Поповићем те захваљујући њиховој донацији креће се са рестаурацијом куће из Драгаљевца а све трошкове рестаурације ове куће до њеног освећења сносиће ТЕ Угљевик.
Овом приликом им се бескрајно захваљујемо што су подржали наш пројекат, наравно од срца се захваљујемо и свим појединцима и организацијама који су до сада учествовали у реализацији нашег пројекта и свима онима који ће тек узети учешћа у овом пројекту Бог вас све благословио и свако добро подарио.Радове на овом пројекту можете погледати свакодневно у порти Храма и свакако добити све потребне информације око учешћа у овом пројекту од надлежног свештеника и предсједнице Кола Српских Сестара Наде Закић.

18.09.2018. - Вече донације ТЕ Угљевик
НОВОСТИ КОЛА

18.01.2020
НОВА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ ЦРЊЕЛОВА


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ успјешно је реализовало још једну, у низу бројних акција стамбеног збрињавања породица које живе у веома тешким условима.

Захваљујући Цицану Вучковићу из Горњег... прочитајте више

29.12.2019
MATEРИЦЕ


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ je поводом Материца након Свете Литургије подјелило присутној дјеци поклоне.

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници у Гаревцу


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева (100 КМ), КСС "Света Марија Магдалина" из Угљевика (100 КМ), КСС "Света Јелена Дечанска"... прочитајте више

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници Соколац


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева, КСС "Царица Милица" из Дервенте, КСС "Мајка Јевросима" из Брчког, КСС "Света Марија... прочитајте више

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више


Прочитајте остале новости.