НОВОСТИ КОЛА

02.12.2018
   Скупштина КСС

У Недељу 02.12.2018.године у просторијама Светосавског дома при Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову одржана је 10 Скупштина Кола Српских Сестара Света Ангелина-Српска из Црњелова са следећим дневним редом.
1) Разматрање и усвајање записника са годишње Скупштине Кола одржане 10.09.2017.године;
2) Разматрање и усвајање извјештаја ораду Кола за период:
Октобар 2017-Новембар 2018.године;
3) Усвајање финансијског извјештаја Кола за баведени период;
4) План активности за наредни период;
5) Текућа питања.
Годишњој Скупштини су поред чланства и надлежни свештеника присуствовали и представници локалне заједнице, привредници, представници СКУД-а и остали гости.
Послије опширног извјештаја о свим досадашњим активностима Кола: хуманитарног, културно- друштвеног, поклоничког...констатовано је да је у овом протеклом периоду Октобар 2017-Новембар 2018.године, рад Кола био и најактивнији.Овоме се свакако додаје и јубиларни 10 година од оснивања Кола.
Усвојен је поред извјештаја о раду Кола и финансијски извјештај за овај период који је био прилично дуг и исцрпан сходно раду и активностима самог Кола у неведеном периоду. М
орамо истаћи чињеницу да је свештеник о.Радмило рекао да је Коло својим радом оправдало постојање и саму сврху свог оснивања.
Захваљујемо се свим нашим сарадницима у протеклом периоду, свим добротворима који су својим прилозима помагали и помажу ово Коло чиме нам омогућавате да испуњавамо и свој прије свега хуманитарни циљ, надамо се да ћемо и у будуће ако Бог да успијешно сарађивати на добробит прије свега наших мјештана као и оних којима је наша помоћ потребна.
Богу Слава и Хвала за све.

02.12.2018. - Скупштина КСС
НОВОСТИ КОЛА

18.01.2020
НОВА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ ЦРЊЕЛОВА


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ успјешно је реализовало још једну, у низу бројних акција стамбеног збрињавања породица које живе у веома тешким условима.

Захваљујући Цицану Вучковићу из Горњег... прочитајте више

29.12.2019
MATEРИЦЕ


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ je поводом Материца након Свете Литургије подјелило присутној дјеци поклоне.

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници у Гаревцу


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева (100 КМ), КСС "Света Марија Магдалина" из Угљевика (100 КМ), КСС "Света Јелена Дечанска"... прочитајте више

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници Соколац


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева, КСС "Царица Милица" из Дервенте, КСС "Мајка Јевросима" из Брчког, КСС "Света Марија... прочитајте више

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више


Прочитајте остале новости.