НОВОСТИ КОЛА

20.11.2013
   Помоћ породицима Ђурановић и Кокановић

Дана, 28.10.2013. године Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ из Црњелова започело је са акцијом реновирања стамбеног објекта породице Кокановић Недељка из Горњег Црњелова. За 14 радних дана је урађено доста посла, што се може видјети и на приложеним фотографијама. По завршетку неопходних радова и потребе да се сачека одређено вријеме сушења зидова; кренуло се 16.11.2013г са радовима на адаптацији и реновирању стамбеног објекта породице Васе Ђурановића из Доњег Црњелова. До сада је уложено у материјал око 4.870,00 КМ, уз напомену да новац који нам је одобрен закључком Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Града Бијељине за ове двије породице, у висини од 4.000,00 КМ, је пребачен 16.11.2013г, на рачун општинске борачке организације. КСС ће прикупити предрачуне од привредних субјеката за материјал, бијелу технику,намјештај... у висини одпбрених средстава. Међутим, неће бити довољно за још најнеопходније предмете, те молимо приватнике, као и људе који препознају хуманост и помогну својим прилогом,да ове породице уселимо прије зиме у објекте. Томе ће се највише радовати дјеца,због којих смо и покренули ову акцију. У име ових породица, као и у име свих чланица КСС “Света Ангелина Српска“, захваљујемо свима који су својим прилозима помогли ову нашу акцију.

20.11.2013. - Помоћ породицама Ђурановић и Кокановић
НОВОСТИ КОЛА

18.01.2020
НОВА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ ЦРЊЕЛОВА


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ успјешно је реализовало још једну, у низу бројних акција стамбеног збрињавања породица које живе у веома тешким условима.

Захваљујући Цицану Вучковићу из Горњег... прочитајте више

29.12.2019
MATEРИЦЕ


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ je поводом Материца након Свете Литургије подјелило присутној дјеци поклоне.

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници у Гаревцу


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева (100 КМ), КСС "Света Марија Магдалина" из Угљевика (100 КМ), КСС "Света Јелена Дечанска"... прочитајте више

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници Соколац


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева, КСС "Царица Милица" из Дервенте, КСС "Мајка Јевросима" из Брчког, КСС "Света Марија... прочитајте више

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више


Прочитајте остале новости.