НОВОСТИ КОЛА

09.01.2014
   РЕНОВИРАНА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ЦРЊЕЛОВА

Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ из Црњелова, током 2013. године проводило је хуманитарну акцију за реновирање стамбеног објекта породице Кокановић из Горњег Црњелова. Ова петочлана породица је живјела у неадекватним условима, јер Недељко Кокановић, који је ратни војни инвалид и чије је здравље озбиљно нарушено, није био у могућности да самостално побољша животне услове своје породице.

Чланице Кола српских сестара, руковођене искреном хришћанском љубављу и жељом да помогну овој породици и да за троје малољетне дјеце створе прикладне услове живота, покренуле су свеобухватну хуманитарну акцију која је почетком 2014. године успјешно окончана.

Ова акција је проведена у сарадњи са Центром за социјални рад и уз финансијску помоћ Борачке организације Града Бијељина. Акција је подржана и од великог броја мјештана Црњелова, а посебно кроз хуманитарни концерт СКУД-а Црњелово, који је одржан у августу 2013. године да би се прикупила неопходна новчана средства за ову намјену.

Поред ове акције, Коло српских сестара из Црњелова проводи и другу хуманитарну акцију која се огледа у адаптацији стамбеног објекта вишечлане породице Васе Ђурановића из Доњег Црњелова, такође ратног војног инвалида.

09.01.2014. - Реновирана кућа породице Кокановић
НОВОСТИ КОЛА

18.01.2020
НОВА КУЋА ЗА ПОРОДИЦУ КОКАНОВИЋ ИЗ ГОРЊЕГ ЦРЊЕЛОВА


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ успјешно је реализовало још једну, у низу бројних акција стамбеног збрињавања породица које живе у веома тешким условима.

Захваљујући Цицану Вучковићу из Горњег... прочитајте више

29.12.2019
MATEРИЦЕ


Коло српских сестара „Света Ангелина Српска“ je поводом Материца након Свете Литургије подјелило присутној дјеци поклоне.

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници у Гаревцу


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева (100 КМ), КСС "Света Марија Магдалина" из Угљевика (100 КМ), КСС "Света Јелена Дечанска"... прочитајте више

23.10.2019
Помоћ специјалноJ болници Соколац


KСС "Света Ангелина Српска" из Црњелова" по благослову духовника Кола о. Радмила Радовића и из учешће КСС "Света Петка Трнова" из Пелагићева, КСС "Царица Милица" из Дервенте, КСС "Мајка Јевросима" из Брчког, КСС "Света Марија... прочитајте више

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више


Прочитајте остале новости.